Quercus ilex

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Bent u op zoek naar een steeneik, oftewel de Quercus ilex? Boomkwekerij Jochems Peeters heeft binnen haar assortiment de mogelijkheid voor u om de Quercus ilex aan te schaffen. Mede door de kwaliteit die gewaarborgd blijft door het zelf oogsten van de zaden zijn wij al jarenlang een prominente speler op de markt binnen de regio Zundert, Breda en Roosendaal. Naast het feit dat wij een ruim assortiment aanbieden en ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, staan wij ook bekend om onze expertise.

Quercus ilex, een steeneik toch?

Jazeker, dat is een steeneik. Dit is natuurlijk een zeer flauwe manier om onze kennis te laten gelden. Bij ons draait het erom dat het klantcontact zo goed mogelijk geholpen wordt met zijn of haar vragen over ons assortiment. Zo vertellen wij graag de specificaties van de boom en planten en hoe ze onderhouden moeten worden. Zodoende creëren wij een bepaalde band met onze klanten die zorgt voor een 100% klanttevredenheid.

Wilt u meer weten van ons of over het aanschaffen van een steeneik?

Bent u al benieuwd naar onze Quercus ilex of toch een andere boom? U bent altijd vrij om te bellen naar de telefoonnummers: 06 22790912 of 06 51150905. Wij staan u graag te woord en adviseren u over uw plantgoed en waar wij u in kunnen helpen. Met onze ruime assortiment hebben wij voor iedere vraag of probleem een passend antwoord.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht