Plantgoed

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Bij Boomkwekerij Jochems Peeters kunt u terecht voor al uw plantgoed. Met ons zeer ruim en divers assortiment hebben wij voor ieders wil wel een specifieke plant of boom. Met al tientallen jaren ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van de aankoop van al uw plantgoed. Naast een ruim assortiment en al geruime ervaring is vakkundig advies op maat geven een belangrijke pijler voor Boomkwekerij Jochems Peeters. Onze klant moet met een 100% tevredenheidsgevoel ervaren tijdens en na de aankoop van een van onze producten.

Wij uw betrouwbare partner in plantgoed

Doordat wij al tientallen jaren ervaring hebben in het kweken en oogsten van planten en bomen zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van de aankoop van uw plantgoed. Wij adviseren u met de expertise verkregen door jarenlange ervaring binnen de markt. U deelt hier dus in mee. Wij zijn pas tevreden wanneer u met een goed gevoel terugkijkt naar uw aankoop. Ons doel is dan ook om u een 100% klanttevredenheidsgevoel te geven.

Vragen stellen staat vrij!

Heeft u specifieke vragen over de producten van Boomkwekerij Jochems Peeters? U bent altijd vrij om ons te telefoneren; wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en te adviseren. U kunt ons bereiken via de telefoonnummers: 06 22790912 of 06 51150905. U kunt natuurlijk ook langskomen op de Heischoorstraat 11 in Klein Zundert.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht