Notenboom kopen

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Wilt u een notenboom gaan kopen? Bij Boomkwekerij Jochems Peeters bent u met een ruim assortiment altijd op de juiste plek voor het kopen van verschillende bomen en dus ook een notenboom. Met oog voor detail wordt gezorgd dat u alleen de beste kwaliteit koopt op het gebied van bomen, struiken en planten. Door het oogsten en zaaien in eigen beheer wordt de kwaliteit en de echtheid van de zaden gewaarborgd. Dit zorgt ervoor dat Boomkwekerij Jochems Peeters uw betrouwbare partner is op het gebied van de aanschaf van bomen en planten.

Notenboom, Amberboom of fijnspar kopen? Bij Jochems Peeters is dat geen probleem

Een notenboom of andere bomen kopen? Dat is geen probleem met het ruime assortiment wat wij hanteren, wij zorgen ervoor dat iedere klant zijn of haar specifieke boom bij ons kan vinden. Mede door het ruime assortiment, een zeer goede verstandshouding met de klant en jarenlange ervaring en expertise zijn wij in de regio Breda en Zundert, dé Boomkwekerij. Bij ons heeft u het hele pakket onder een dak, de kennis, ruim assortiment en kwaliteitsproducten.

Komt u eens ons ruime assortiment bekijken?

Bent u nu ook benieuwd naar het ruime assortiment van Boomkwekerij Jochems Peeters? Wij zijn te vinden op de Heischoorstraat 11 in Klein Zundert. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken via de telefoonnummers: 06 22790912 of 06 51150905, wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht