Magnolia kopen

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Bent u van plan om een Magnolia te kopen? Bij Boomkwekerij Jochems Peeters wordt er gezorgd dat u kunt kiezen uit een hoogwaardig ruim assortiment uit zelf geteelde planten en bomen. Door onze ervaring door de jaren heen zijn wij een betrouwbare partner en een begrip geworden rondom de regio Zundert en Breda. Bij het kopen van een Magnolia komen er meerdere zaken om de hoek kijken, met onze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt en met een goed gevoel terugkijkt op de koop.

Waarom zou u een Magnolia kopen bij Boomkwekerij Jochems Peeters?

Bij Boomkwekerij Jochems Peeters wordt u altijd op een juiste, klantvriendelijke manier geholpen. Mede door onze uitstraling en goede verstandshouding met de klant zorgen wij ervoor dat iedere klant met een goed gevoel terugkijkt op hun aankoop bij Boomkwekerij Jochems Peeters. Naast onze vriendelijke uitstraling en goede verstandshouding met de klant, hanteren wij een zeer ruim assortiment.

Bent u al benieuwd naar ons assortiment?

Hebben wij u overtuigd om een Magnolia te gaan kopen bij Boomkwekerij Jochems Peeters? U bent altijd welkom om langs te komen op de Heischoorstraat 11 in Klein Zundert. Wilt u liever eerst telefonisch contact om iets te vragen? Geen probleem! U kunt ons bereiken via de nummers: 06 22790912 of 06 51150905.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht