Liquidambar kopen

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Wilt u een Amberboom, oftewel een Liquidambar, kopen? Door het ruime assortiment van Boomkwekerij Jochems Peeters bent u altijd bij ons altijd op het juiste adres voor al uw boomproblemen. Door jarenlange ervaring en expertise zijn wij een begrip geworden in de regio Zundert en omstreken. Voor verschillende bomen en planten bent u bij ons het juiste adres, wilt u een Liquidambar of een Magnolia kopen? Geen probleem voor ons.

Maar waarom zou u specifiek een Liquidambar kopen bij ons?

Door het zelf oogsten en zaaien houden wij overzicht op de kwaliteit en de echtheid van de soorten, hieruit blijkt dat de waarborging van onze kwaliteit belangrijk is voor ons. Naast de waarborging van kwaliteit is klantcontact zeer belangrijk voor ons. Wij helpen iedere klant met dezelfde 100% inzet en expertise. Wij zorgen ervoor dat u niet met vragen bij ons weggaat, maar met een duidelijk en helder verhaal en advies over het desbetreffende product. Wanneer u bijvoorbeeld een Liquidambar wilt kopen helpen wij u graag met de achtergrondinformatie over bijvoorbeeld het snoeien en de verzorging van de boom.

Kom anders een kijkje nemen bij Boomkwekerij Jochems Peeters

Bent u benieuwd naar het ruime assortiment van Boomkwekerij Jochems Peeters? Wij staan voor u klaar in de Heischoorstraat 11 in Klein Zundert, hier adviseren wij u graag over welke boom het beste bij u past. Heeft u andere vragen of wilt u iets weten via de telefoon? Dat kan natuurlijk ook! U kunt ons bereiken via de telefoonnummers: 06 22790912 of 06 51150905.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht