Cornus kopen

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Bent u op zoek naar een Cornus, of wilt u een Cornus kopen? Boomkwekerij Jochems Peeters heeft voor u een passend aanbod wat aansluit op uw wensen en behoeftes. Met kwalitatieve hoge producten en het feit dat de zaden zelf geoogst worden door Boomkwekerij Jochems Peeters wordt de echtheid en kwaliteit gewaarborgd wanneer u een Cornus gaat kopen bij ons.

Een Cornus kopen? Dat kan bij Jochems Peeters

Wij streven als Boomkwekerij Jochems Peeters naar 100% kwaliteit en klanttevredenheid. Door goed klantcontact met korte lijnen en een vriendelijke uitstraling en bovenal expertise over onze producten zorgen wij ervoor dat onze klanten met een goed gevoel huiswaarts keren. Met een breed scala aan bomen, struiken en planten hebben wij voor iedere klant wel een bepaald product naar hun wensen of behoeftes. Bij ons heeft u het hele pakket, goede advisering, kwaliteitsproducten en een ruim assortiment.

Heeft u vragen? Wij zijn er om ze te beantwoorden

Dus wilt u een Cornus kopen? Of toch liever een andere boom, struik of plant? Dat is zeker mogelijk bij Boomkwekerij Jochems Peeters! Samen bekijken we de mogelijkheden die uw tuin aanbiedt en zorgen ervoor dat u op de zo best mogelijke manier wordt geholpen. Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent altijd vrij om ons te bellen op de nummers: 06 22790912 of 06 51150905.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht