Boomkwekerijen Nederland

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Er zijn wel duizenden Boomkwekerijen in Nederland; Boomkwekerij Jochems Peeters is een kwalitatief gerichte Boomkwekerij met een eerlijke en oprechte mentaliteit. Wij zorgen ervoor dat dat u met 100% inzet en vakkundigheid geholpen wordt. Boomkwekerijen in Nederland moeten volgens Jochems Peeters voldoen aan eisen zoals: kwaliteit, vakkundigheid en een frisse blik naar de toekomst. Dit zijn waardes die wij uitdragen en onze klant willen laten ervaren.

Wij zijn niet zoals andere Boomkwekerijen in Nederland

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van oogsten en kweken van bomen is de kennis van Boomkwekerij Jochems Peeters niet te vergelijken met andere Boomkwekerijen in Nederland. Tel hier de klantvriendelijke houding bij op en dit laat al een van onze unieke eigenschappen zien. Wij willen dat de klant met een glimlach ons terrein verlaat en in de toekomst met een fijn gevoel terugkijkt naar zijn of haar aankoop. Met een zeer ruim assortiment hebben wij voor iedere klant wel een gepaste boom die voldoet aan zijn of haar wensen en behoeftes, zo grijpt u nooit naast uw gewenste product.

Bent u overtuigd?

Hebben wij u overtuigd over Boomkwekerij Jochems Peeters? Als dat zo het geval is bent u van harte welkom op de Heischoorstraat 11 in Klein Zundert, wij helpen u graag verder met al uw vragen over plantgoed. Heeft u vragen of is nog iets onduidelijk voor u? dan kunt u ons ook bereiken via de telefoonnummers: 06 22790912 of 06 51150905.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht