Albizia julibrissin kopen

R

Breed assortiment

R

Goede kwaliteit

R

Soort echtheid

Wilt u een Albizia julibrissin gaan kopen? Bij Boomkwekerij Jochems Peeters bent u op het juiste adres. De Perzische slaapboom is een van de exotische planten die zelf gekweekt wordt door Boomkwekerij Jochems Peeters. Door zelf van deze boom de zaden te oogsten kan Boomkwekerij Jochems Peeters de echtheid en de kwaliteit van de Albizia julibrissin garanderen wanneer u deze besluit te kopen.

Gaat u bij ons een Albizia julibrissin kopen?

Wij snappen dat het voor velen van u een grote stap is om exotische planten, bomen of struiken te kopen. U bent vaak benieuwd naar de kwaliteit en de echtheid van de soort, hierop weegt u de keuze van uw aankoop op af. Bij Boomkwekerij Jochems Peeters wordt de kwaliteit gegarandeerd en samen met de expertise en kennis die wij bezitten, zijn wij al jarenlang uw partner in de aankoop van al uw plantgoed. Wilt u bijvoorbeeld een Albizia julibrissin kopen? Wij zorgen ervoor dat u het juiste advies krijgt over uw aankoop!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en assortiment?

Bent u al benieuwd naar Boomkwekerij Jochems Peeters? Wij zorgen ervoor dat u het juiste advies krijgt en altijd met een goed gevoel terugkijkt naar uw aankoop bij ons. Ons adres is Heischoorstraat 11 in Klein Zundert, wij staan hier klaar om u te helpen met de juiste keuze voor al uw plantgoed. Heeft u eventueel nog vragen, of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via de telefoonnummers: 06 22790912 of 06 51150905.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht